Plan- och bygglovsprocesser

July 12, 2017

Klicka här för att ladda ner inlägget som PDF: 

 

Inom samhällsbyggandet är plan- och bygglovshanteringen en viktig verksamhet.

I dagsläget så finns ett stort underskott av bostäder i Sverige, våra kommuner har höga krav på sig att tidsmässigt hantera ansökningar samt byggindustri och medborgare önskar förenklingar i tillståndshanteringen. Flera områden som försvårar denna process kan mildras med IT-lösningar, här kan nämnas mer kompletta ansökningar, förenklat grannhörande och publicering samt enklare kommunikation mellan myndigheter och med medborgare.

 

Strandgården har kompetens om befintliga systemlösningar och från införande av IT-system för dessa processer. Vi erbjuder dig konsultationstjänster kring strategi och val av lösning samt i egen regi eller med partners ett professionellt upphandlingsstöd.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

Några enkla steg för att förbereda ditt bolag för försäljning

January 3, 2018

1/4
Please reload

Senaste inlägg

March 5, 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter taggar
Följ oss
  • LinkedIn Social Icon
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square